Iemesli, lai pieteiktos buduāra fotosesijai

Visbiežāk katra sieviete pie sevis nodomā ‘Vai buduāra fotosesija vispār ir radīta man?’

Vienkāršā atbilde? Jā, jā un tūkstoš reižu jā!

Buduāra fotosesija galvenokārt ir veltīta sevis iemīlēšanai un pieņemšanai, un sevis pilnveidošanai. Fotogrāfējot tik daudz buduāra fotosesijas, un ,saņemot pēc fotosesijām atsauksmes no manām klientēm, esmu sapratusi, ka buduāra fotosesija ir ne tikai skaists piedzīvojums, bet tā pat var uzlabot pašapziņu, domas par sevi un skatu uz apkārtējo pasauli, kas pēc tam var radīt ilgtermiņa ietekmi dažādos dzīves aspektos. Un, protams, tas gala rezultāts, kas priecēs Tavas acis un katru dienu atgādinās Tev, cik skaista un īpaša Tu esi!

Esmu apkopojusi dažus iemeslus, kāpēc katrai sievietei VISMAZ reizi dzīvē ir jāpiedzīvo buduāra fotosesija un, kādas ir priekšrocības, kas var mainīt dzīvi arī pēc tam.

  •  JO TU ESI TĀ VĒRTA!

Tieši tā! Un šis arī ir pats svarīgākais! Pierādi sev, ka Tu esi tā vērta un Tu esi to pelnījusi - skaistu fotosesiju, dienu sev, visskaistākās fotogrāfijas, un vispār jebko citu, ko Tu dzīvē vēlies - Tu esi tā visa vērta!

  • Buduāra fotosesija var Tev atgādināt, kas Tu esi

Buduāra fotosesija ir tieši par to sievieti, kas ir kameras priekšā. Nevis par to sievieti, kādai Tev ir jābūt darbā, vai mājās, vai ģimenes saietā. Šī fotosesija ir stāsts par Tevi - par sevis pieņemšanu, par atbrīvošanos no aizspriedumiem, par sevis iemīlēšanu tieši tādu, kāda Tu esi TAGAD!

  • Nosvinēt sevi

Padomā par visu, ko esi sasniegusi un, ko plāno sasniegt. Mēs katra esam kaut kādā sev svarīgā dzīves posmā un nav nozīmes vai šis posms ir bijis viegls, skaists, emocijām bagāts vai kaut kas sarežģīts. Tā ir daļa no Tavas dzīves, daļa no tā, kas Tu esi un par ko top. Nosvini sevi, ja ir bijusi dzimšanas diena, kāds lielāks panākums darbā, jaunas attiecības, jauni dzīves pavērsieni, varbūt pieteicies bērniņš vai tikko jau piedzimis, bet nosvini sevi arī tad, ja esi tikusi pāri kaut kam grūtam, iedod sev jaunu atspērienu, iemeslu sevi mīlēt vēl vairāk un rūpēties par sevi vēl vairāk.

  • Nosvinēt savu ķermeni 

Mūsu ķermenis visu laiku mainās un ir skaisti nosvinēt to ķermeni, kurš mums ir tieši tagad - cienīt un pateikties tam! Tas var būt pirms bērniņa piedzimšanas vai pēc piedzimšanas, pirms operācijām vai pēc, varbūt vēlies iemūžināt savus jaunos tetovējumus vai jebko citu. Un ja Tev liekas, ka Tev vēl nav labākās ‘attiecības’ pašai ar savu ķermeni, tad buduāra fotosesija var darīt brīnumus - tā ir lieliska iespēja iemīlēt savu ķermeni, pieņemt to, un tad - nosvinēt to! 

  • Buduāra fotosesija paceļ pašapziņu

Tas, ko mēs domājam par sevi, ietekmē mūsu pašsajūtu un tas arī veido mūsu mijiedarbību ar apkārtējo pasauli. Pozitīvs pašvērtējums var uzlabot mūsu fizisko, garīgo, sociālo un emocionālo labsajūtu un pilnībā mainīt visas mūsu attiecības. Emocionāli skaista un sievišķīga fotosesija un gala rezultāts, kurā sevi ieraugi no pavisam citas puses var uzlabot Tavu noskaņojumu ikdienā, romantiskās attiecības un tici man, pat dot Tev lielāku pārliecību par sevi savos ikdienas darbos.

  • Ja kāds ir pelnījis Tavu mīlestību, tad tā esi Tu pati!

Mēs ikdienā pavadam tik daudz laika, koncetrējoties uz savu karjeru, ģimeni un apkārtējo pasauli, ka bieži vien aizmirstam parūpēties par sevi. Cik fantastiski būtu veltīt vismaz vienu dienu, lai kāds cits parūpētos par Tevi? Kura gan nevēlas justies kā īpašākā sieviete pasaulē! Lai kāds cits Tevi sapucētu, ieveidotu matus, tālāk jau piedzīvotu fantastiksu un emocionālu fotosesiju, kuras laikā Tev absolūti visu pasaka priekšā profesionāls fotogrāfs.. Un pēc tam redzēt gala rezultātu skaistā albumā, kuru katru reizi atverot, atgādinātu sev, ka Tu esi tā vērta! Mīļās dāmas, palutināt sevi nav savtīgi, tieši otrādi – tas ir absolūti nepieciešams!

  • Buduāra fotosesija uzlabo attiecības

Kad Tu no sirds mīli sevi, kāda esi – Tu mīlēsi apkārtējos vēl vairāk.

Lai gan es tik un tā uzskatu, ka buduāra fotosesija, pirmkārt, ir par TEVI un par attiecībām pašai ar sevi, bet pavisam nejauši vai pat zemapziņā, tas var stiprināt Tavas attiecības ar partneri. Gluži kā, uztaisot jaunu manikīru vai jaunu matu griezumu, tajā dienā Tu jutīsies pacilātāka, skaistāka un Tava enerģija staros arī citu virzienā. Tikai, manuprāt, buduāra fotosesija dos ilgāku ‘efektu’, jo šis ir daudz intīmāks notikums un gala rezultāts ar Tavām visskaistākajām fotogrāfijām, Tev to atgādinās visu atlikušo dzīvi! 

  •  Lielisks iemesls, lai ietu iepirkties

Bet varbūt Tev jau sen gribas nopirkt jaunu mežģīņu apakšveļu vai elegantu bodiju, bet nevari saņemties vai vienkārši nav iemesla šādam pirkumam? Tad buduāra fotosesija būs lielisks iemesls nopirkt to skaisto veļu uz, kuru jau sen esi iekārojusi veikalu plauktos. Lai gan es apsolu, Tavā skapī mēs tā pat atradīsim kaut ko, kas izcili derēs Tavai buduāra fotosesijai – Tev nav obligāti jāiet iepirkties. 😊

  • Būt daļai no mākslas 

Buduāra fotosesijā Tu vari būt daļa no mākslas. Jebkura fotogrāfija ir mākslas darbs, bet buduāra fotosesijās ir iespēja izpausties daudz vairāk - auguma līnijas, ķermenis, detaļas - buduāra fotosesija var būt kā īsts mākslas darbs un citiem nemaz nav jāsaprot, ka tā fotogrāfijās vispār esi Tu! 

  • Skaistas fotogrāfijas interjeram

Un tagad iedomājies to pašu skaisto mākslas darbu, kuru jau iztēlojies savā galvā, lasot iepriekšējo punktu, savā guļamistabā vai vannasistabā pie sienas, skaistā rāmīti vai varbūt kā lielformāta ‘gleznu’? Fantastiski vai ne? Tas viss ir iespējams.

Un tā pavisam godīgi, nav nemaz vajadzīgs iemesls, lai pieteiktos fotosesijai! Ja Tu to vēlies, tad uz priekšu! Kā jau es minēju, katrai sievietei VISMAZ reizi dzīvē ir jāpiedzīvo buduāra fotosesija un - jo ātrāk, jo labāk! Kas zin kādus dzīves pagriezienus šāda fotosesija Tev var iedot, vai ne? 

Piesakies uz fotosesiju šeit un tiekamies Tavā skaistajā piedzīvojumā!

Using Format