Buduāra fotosesija

Esmu fotogrāfe jau vairāk kā 13 gadus un, ar gadiem mācoties un pilnveidojoties, esmu sapratusi, ka man ļoti patīk fotogrāfēt tieši sievietes. Sievietes dažādos dzīves posmos, ar dažādām pieredzēm un dzīves plāniem. Un, lai gan mums patīk slēpties aiz skaistiem apģērbiem, kas nozog visu uzmanību un citreiz pat definē sievietes skaistumu, patiesībā ir tā, ka nav nekas skaistāks par sievieti pašu. Un te nu mēs nonākam pie buduāra fotosesijas - fotosesijas, kas vislabāk izceļ sievišķību un to paslēpto skaistumu. 

Buduāra fotosesija noteikti atšķiras no parastas fotosesijas, jo tajā nebūs kleitas vai liels džemperis aiz kura paslēpties. Buduāra fotosesija ir brīnišķīgs veids kā iedrošināt sievietes iemīlēt sevi tieši tādas, kādas viņas ir - tagad! Protams, gandrīz katrai vajag nedaudz (vai varbūt ļoti daudz) drosmes, lai saņemtos uz šādu fotosesiju - tas viss ir saprotams. Vai citas atkal gaida to perfekto dienu, perfekto svaru vai vecumu, vai varbūt kāda uzskata, ka ir jau par vecu vai vienkārši nevar atļauties sevi iedomāties tik atklātās, emocionālās bildēs. Jā, bildes ir atklātas, bet tās atklāj katras sievietes skaistumu un katra sieviete ir SKAISTA! Skaistumam nav robežu, nav vecuma, nav svara, matu garuma vai pareizā diena!


Un šeit pieslēdzos es, profesionāla fotogrāfe, kas nodrošinās, lai šī buduāra fotosesija būtu viena no Tavām skaistākajām pieredzēm. Sākot jau ar to, ka mūsu komunikācija par Tavu dienu sāksies jau pirms fotosesijas - konsultācijā, kurā izrunāsim Tavas vēlmes, idejas, apģērbu un vietu, kur notiks fotosesija. Fotosesija var notikt gan manā fotostudijā Rīgā, kā arī jebkur citur - pie dabas, kādā nomaļākā vietā (ja laikapstākļi atļauj), mājās, vai kādā citā vidē. 

Fotosesijas dienā, pirms ķersimies pie darba, Tu tiksi sapucēta - tieši tā, make-up un frizūra jau ir iekļauta cenā. Es gribu parūpēties par to, lai Tu šajā dienā justos par sevi pārliecinātāka un brīvāka kameras priekšā un skaista frizūra ar pareizo lūpu krāsu noteikti darīs brīnumus, pat ja tagad vēl par to šaubies! 

Fotosesijas laikā es Tev teikšu priekšā pilnīgi visu, katru mazāko detaļu - jā, līdz pat prikstu galiņiem. Jo tieši tāds ir mans darbs - parūpēties, lai Tu izskaties lieliski, jūties ērti un pēc fotosesijas lidinies pa mākoņiem.

Es nudien ticu, ka šāda fotosesija ir jāpiedzīvo katrai sievietei. Un nav nozīme, kāds ir Tavs mērķis piesakoties uz šādu fotosesiju - dāvana mīļotajam vai dāvana sev, pārkāpšana pāri saviem aizspriedumiem, sevis pieņemšana un iemīlēšana, savas dzīves posma iemūžināšana vai svinēšana - šāda fotosesija (un, protams, rezultāts) var izmainīt Tavu dzīvi! 

Tas skaistums un maģija, kuru es redzu fotostudijā, kad manas klientes nonāk kameras priekšā nav aprakstāms šeit, nav definējams nevienā skaistuma ‘grāmatā’. Tas ir skaistums, kas ir radies dzīvojot dzīvi - haotisku, saviļņotu, emocionālu, sarežģītu, skaistu, vienkāršu - visu, kas veido sievieti tieši tādu, kāda viņa ir. Un, ja arī Tu gribi sevi ieraudzīt un iemīlēt tieši tādu, tad es ticu, ka šis ir Tavs īstais laiks pieteikties buduāra fotosesijai, lai mēs kopā radītu šo sajūtu un tik ļoti sievišķīgās fotogrāfijas!

Uz tikšanos, skaistās sievietes!

Rezervē savu fotosesijas datumu te


Using Format